خورش گل کلم
( قرمه سبزي )
مواد لازم خورش گل کلم
گوشت ماهيچه يا سردست=500 گرم بدون استخوان يا 750 گرم با استخوان
پياز سرخ کرده=3 قاشق سوپخوري
گل کلم متوسط=1 عدد(در حدود يک کيلو گرم)
آبليمو=3 تا 4 قاشق سوپخوري
شکر=1 تا 2 قاشق سوپخوري
زعفران سائيده=1 قاشق چاشخوري(يا رب گوجه فرنگي يک قاشق سوپخوري)
نمک و فلفل=بقدر کافي
طرز تهيه خورش گل کلم
گوشت را به قطعات کوچک به اندازه يک گردو خرد کرده،مي شوئيم؛سپس آن را با پياز سرخ کرده، در ظرف مناسبي مي ريزيم و در ظرف را بسته روي حرارت ملايم قرار مي دهيم. گاهي آنرا بهم مي زنيم تا آب گوشت کشيده شود. 2 ليوان آب داخل گوشت ريخته، صبر مي کنيم تا گوشت بپزد. در صورتي که آب گوشت کشيده شد و به اندازه کافي پخته نشد،به آن کمي آب گرم اضافه مي نماييم. شکر و آبليمو و زعفران حل شده در آب جوش و يا رب گوجه فرنگي و قدري نمک و فلفل به گوشت مي زنيم. گلهاي کلم را به قطعات کوچک و به اندازه يک گردو خرد مي کنيم. بعد آنها را شسته،داخل گوشت مي ريزيم و بهم مي زنيم. در ظرف را مي گذاريم تا گلهاي کلم با حرارت ملايم بپزد. چاشني و نمک آن را چشيده،اندازه مي کنيم. يعني هر کش مطابق ميل خود مي تواند اين خورش را ترش و شيرين کند؛و آبليمو و شکر آن را کم و زياد نمايد. خورش بعد از پختن نبايد زياد آب داشته باشد و کلمها زياد پخته و له شوند
قرمه سبزي ,طرز تهيه قرمه سبزي, آموزش قرمه سبزي
:: بازدید از این مطلب : 38
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0